Szolgáltatások

  Frissítve: 2020 május 28.

Az alábbiakban felsorolom, hogy a honlap látogatói mit várhatnak el az oldaltól, miről olvashatnak, mit tanulhatnak, valamint ismertetem a honlap szerkezetét, használatának módját is.

Előre bocsátom, hogy az oldal nonprofit, elsődleges célom a munkám során tanított vak- és gyengénlátó, SNI-s szakiskolai tanulók támogatása, a szakmai és – ha úgy akarják, akkor – az ECDL vizsgára való felkészítésük. Ennek megfelelően a szükséges ismereteket teljesen az alapoktól tárgyalom, elsősorban az ECDL és az oktatott szakmai ismeretek ismerethalmazára és a mindennapokban szükséges ismeretekre koncentrálva.

Ez természetesen nem zárja ki, hogy haladó, professzionális témákat ne érintenék, hiszen hallgatóink között számos jó képességű, érdeklődő diák van, másrészt szeretném idecsalogatni a geekeket, a kockákat, a professzionalistákat és mindenki mást, akik csak érdeklődik a tárgyalt témák iránt.

Lássuk, mire számíthatnak az olvasók!

Végezetül: mivel az oldalról számos anyag letölthető, sőt, mivel a cikkek szerkezete lehetővé teszi, azok tartalma kimásolható SAJÁT használatra, itt hívnám fel a figyelmet arra, hogy ha a Kedves Látogató erre vetemedik, vagyis szükségét érzi az anyagok tömeges felhasználásának, legyen olyan jó, hogy hivatkozik az oldalra, engedélyt kér, legalább értesít, illetve valamilyen módon kifejezi támogatását, megbecsülését, háláját munkám iránt 🙂

VÉGE.

Mennyire találtad hasznosnak ezt a cikket?

Válassz egy csillagot!

Szavazatszám: 0, Átlag: 0

Még nem szavazott senki! Legyél az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!

Sajnálom, hogy ez a cikk nem volt hasznos számodra!

Segíts nekem, hogy jobb legyen ez a cikk!

Írd le, mit hiányolsz ebből a cikkből!

Email
Twitter
Facebook
Nyomtat