Védjegyek

 Frissítve: 2020 május 11.

Oldalunkon számos hardver és szoftvercég termékeinek logóit és szoftvereik képernyőfotóit használtuk fel a bejegyzések és cikkek színesítésére, a leírtak megértésének elősegítésére.
Mivel oldalunk nonprofit oktatási céllal jött létre, így a honlapon megjelenő védjegyek és képernyőfotók felhasználásával kapcsolatban a cégek megengedők, egyúttal részletesen szabályozva ennek mikéntjét, például egy rövid megjegyzés feltüntetésével.
Honlapunkon megpróbálunk ezeknek eleget tenni a felhasznált logók, képernyőképek és az előírt védjegyoltalmak felsorolásával.

Freedom Scientific termékek

A Freedom Scientific Jaws for Windows, Fusion és ZoomText képernyőolvasó és nagyító szoftverek Windows operációs rendszerre kiadott verzióinak logóit és képernyőképeit tartalmazza honlapunk.

Google Chrome

A Google számos szoftveréről írunk, így a Chrome böngésző is rendszeresen előfordul oldalainkon. A Chrome böngésző ikonját, a Google cégnevet és a böngésző képernyőfotóit használjuk. Mindezek a Google cég védelmét élvezik.

Microsoft

A Microsoft szoftverei és termékei örök résztvevői oldalunknak, szinte az egész termékskálával képviselve van, illetve lesz.
A Microsoft termékei közül elsősorban a Microsoft, a Windows 10, az Edge, a Skype és az Office termékvonal logóit és képernyőképeit jelenítjük meg oldalainkon.

Mozilla Firefox

A Mozilla számos terméke közül leginkább a Firefox böngésző különféle verzióit látjuk vendégül oldalainkon, így megjelennek a Mozilla, és a Firefox böngészők logói és képernyőképei.

NVDA

Az NVDA (NonVisual Desktop Access) képernyőolvasó logói és képernyőfotói szintén részei honlapunk számos oldalának. Az NVDA a GNU Általános Nyilvános Licensz (2-es verzió) alatt áll, így ingyenesen a forrás megjelölésével, változtatás nélkül, a forráskóddal együtt terjeszthető és használható.

VÉGE.

Mennyire találtad hasznosnak ezt a cikket?

Válassz egy csillagot!

Szavazatszám: 0, Átlag: 0

Még nem szavazott senki! Legyél az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!

Sajnálom, hogy ez a cikk nem volt hasznos számodra!

Segíts nekem, hogy jobb legyen ez a cikk!

Írd le, mit hiányolsz ebből a cikkből!

Email
Twitter
Facebook
Nyomtat