Excel mintapéldák letöltése (#30) / #3

Frissítve: 2020 március 17.

Miről szól ez a cikk?
Az alábbiakban felsoroljuk az Excel használatának gyakorlására alkalmas mintapéldák letöltését biztosító linkeket. A mintapéldák szabadon felhasználhatók, illetve változtatás nélkül terjeszthetők.

  1. 160-K-Excel-Autóker feladatok.xlsx
    Ez a mintapélda az Excel adatkezelő, másképp fogalmazva listakezelő funkcióinak,mint például a sorba rendezés és a szűrés, gyakorlására használható. Az Autóker mintapélda egy képzeletbeli autókereskedés bizományba átvett, használt, eladásra váró, illetve eladott autóinak adatait tartalmazza. Az autótulajdonosok, vevők és autók összefüggő adatai kitalált, ugyanakkor létező részadatok (mint például címadatok, család- és keresztnevek, autójellemzők stb.) alapján készültek.
  2. 0-K-Excel-Fakertész mintapélda.xlsx
    Ez a mintapélda az Excel adatkezelő, másképp fogalmazva listakezelő funkcióinak, mint például a sorba rendezés és a szűrés, gyakorlására használható. A Fakertész mintapélda egy képzeletbeli csemetefa kereskedés, kertészet által eladott facsemeték adatait tartalmazza. A facsemeték adatai valósak, míg a vásárlók összefüggő adatai kitalált, ugyanakkor létező részadatok (mint például a címadatok, család- és keresztnevek stb.) alapján készültek.
  3. 0-K-Excel-Házbiznisz mintapélda.xlsx
    Ez a mintapélda az Excel adatkezelő, másképp fogalmazva listakezelő funkcióinak, mint például a sorba rendezés és a szűrés, gyakorlására használható. A Házbiznisz mintapélda egy képzeletbeli ingatlankereskedés eladásra váró, illetve eladott ingatlanjainak adatait tartalmazza. Az ingatlantulajdonosok, és az ingatlanok adatai kitalált,ugyanakkor létező részadatok (mint például címadatok, család- és keresztnevek, ingatlanjellemzők stb.) alapján készültek.

Miről szólt ez a cikk?
Töltsük le a cikk mintapéldáit és segítségükkel próbáljuk elsajátítani az Excellel kapcsolatos ismereteket!

Mennyire találtad hasznosnak ezt a cikket?

Válassz egy csillagot!

Szavazatszám: 5, Átlag: 4

Még nem szavazott senki! Legyél az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!

Sajnálom, hogy ez a cikk nem volt hasznos számodra!

Segíts nekem, hogy jobb legyen ez a cikk!

Írd le, mit hiányolsz ebből a cikkből!