Frissítés: a PowerToys v0.69.1 újdonságai [#214]

A PowerToys a Microsoft játékszere, segédprogramja, hasznos kiegészítője a Windows operációs rendszerekhez. A PowerToysnak nagy hagyománya van, kezdetben mindössze apró kiegészítőként a rendszer regisztrációs adatbázisában elrejtett beállításokkal finomhangolhattad a Windows felhasználói felületét már több Windows generáció óta. Nem maradhatott el a Windows 10-hez hangolt változata sem, de kissé későn, mindössze 2019 őszétől kezdték a GitHubon kiadni első példányait. Természetesen a Windows 11-hez is használhatod.

A PowerToys legfrissebb kiadásának adatait, illetve a letöltőlinket honlapom Segédprogram letöltések (#297) oldalának Microsoft PowerToys fejezetében helyeztem el. A változások listáját a PowerToys oldalán angol nyelven pedig itt találod.

Április 12-én megjelent a v0.69.1 verzió, amely most csak hibajavításokkal szolgál. A két érintett alkalmazás az Awake és az előző kiadásban megjelent Beállításjegyzék (Registry Preview, amely még most is birtokolja az előzetes verzió jelzőt):

Sok sikert az új verzió használatához!

VÉGE.

Mennyire találtad hasznosnak ezt a cikket?

Válassz egy csillagot!

Szavazatszám: 0, Átlag: 0

Még nem szavazott senki! Legyél az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!

Sajnálom, hogy ez a cikk nem volt hasznos számodra!

Segíts nekem, hogy jobb legyen ez a cikk!

Írd le, mit hiányolsz ebből a cikkből!

Email
Twitter
Facebook
Nyomtat
Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.